Diensten

Brandhof Natuur & Platteland is een veelzijdig adviesbureau. Onze praktische, doelgerichte en waar nodig innovatieve insteek maakt het mogelijk uw project tot een succes te maken. Daar waar nodig werken wij samen met verschillende specialisten, zodat u gegarandeerd bent van een optimaal resultaat.

Meer over onze diensten is te lezen in onderstaande flyers, of via de kopjes in het menu aan de rechterkant van deze pagina.

Flyer algemeen

Flyer weidevogels

 

Medewerkers

Peter van den Brandhof
Peter is ruim 10 jaar werkzaam op het gebied van natuur en platteland en heeft in 2009 Brandhof Natuur & Platteland opgericht. Zijn passies liggen vooral op het gebied van innovaties in het natuurbeheer, waarbij hij het als een uitdaging ziet om ideeën te vertalen naar de praktijk. Een mooi voorbeeld hiervan is de ‘Weidevogeldrone’, een idee dat is ontstaan bij het uitoefenen van zijn hobby: onderzoek aan en bescherming van weidevogels. Projecten waar hij zich verder mee bezig houdt variëren van het uitvoeren van veldwerk tot het van A tot Z begeleiden van projecten.

Joachim van der Valk
Vanwege zijn ervaring met agrarisch natuurbeheer en (weide)vogels, zijn dit de thema’s waar Joachim binnen ons bedrijf vooral aan werkt. Hij heeft hier veel ervaring mee opgedaan, onder andere als ’dossierhouder ganzen’ bij Vogelbescherming Nederland en als manager bij een Agrarische Natuurvereniging. Het nieuwe stelsel voor Agrarisch Natuur en Landschapsbeheer kent voor Joachim weinig geheimen en dankzij zijn kennis en ervaring rond zowel de landbouw- als ecologische kant weet hij wat er gevraagd wordt om van het nieuwe stelsel een succes te maken. Ook wordt Joachim regelmatig ingezet voor het uitvoeren van inventarisaties, alarmtellingen en het regelen van lastminute beheer.

Simon Olk
In 2014 heeft Simon zijn opleiding Natuur- en Landschapstechniek afgerond, sinds 2015 is hij werkzaam bij ons bureau. Simon heeft uitgebreide veldervaring, in het bijzonder op het gebied van vogeltellingen en dagvlinderonderzoek. Door zijn werk bij Brandhof Natuur & Platteland voor de Overijsselse collectieven is hij goed op de hoogte van de ontwikkelingen rond het nieuwe stelsel voor Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLB 2016). Daarnaast heeft hij veel ervaring met ArcGIS en wordt hij door opdrachtgevers regelmatig ingezet als ‘flexibele schil’ voor GIS-projecten. Tevens gecertificeerd dronepiloot.

Anne Voorbergen
Sinds januari 2018 werkzaam bij Brandhof Natuur & Platteland als projectleider.

Michiel Elderenbosch
Sinds 2017 werkzaam bij Brandhof Natuur & Platteland, als projectmedeweker ecologie en gecertificeerd dronepiloot.